Автошкола "Антарес"

Антарес - фото
вулиця Нижня Берегова, 35Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,НдВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб09:00 - 13:00Без перерви

Інформація

«Антарес» — найкращий вибір серед усіх автошкіл у Хмельницькому. Наша автошкола акредитована, увесь персонал досвідчений та висококваліфікований, ми можемо запропонувати гнучку систему оплати, в нас якісна та сучасна матеріально технічна база і найголовніше те, що ми дійсно прагнемо та робимо все можливе, щоб після навчання у нашій автошколі ви стали дійсно вмілими та впевненими водіями.

Автошкола «Антарес» — ваш шлях до безпечної та впевненої їзди!

Ми – провідна українська автошкола і наша місія — створити нове покоління відповідальних та досвідчених водіїв, здатних справлятися з будь-якими дорожніми ситуаціями.

Чому краща автошкола у Хмельницькому це «Антарес»:

  • Навчання категорії «В».
  • Гнучкий графік: ми розуміємо, що кожен учень має свій ритм життя. Тому ми маємо різні варіанти занять, щоб задовольнити ваші потреби.
  • Професійні інструктори: в нас найсуворіший відбір спеціалістів, тому наші інструктори — висококваліфіковані фахівці з багатим досвідом, готові передати вам усі необхідні знання та навички.
  • Багаторічний досвід: наша компанія пропонує високоякісне навчання водінню вже більш ніж 12 років. За цей час ми дійсно стали майстрами своєї справи.
  • Сучасні навчальні автомобілі: ви навчатиметеся в комфортабельних та безпечних автомобілях, оснащених усіма необхідними засобами навчання та безпеки. У нас свій власний автопарк.
  • Індивідуальний підхід: ми враховуємо ваші індивідуальні потреби та рівень підготовки для забезпечення ефективного навчання.
  • Підготовка до іспитів: наші інструктори допоможуть вам підготуватися до теоретичних та практичних іспитів, щоб ви змогли успішно отримати права. Навчання буде проходити з використанням тих самих білетів, що і на іспиті в МВС. Це одна з причин того, що в нас найвищій серед автошкіл відсоток учнів, що склали іспит на права з першої спроби.
  • Доступні ціни: ми пропонуємо конкурентоспроможні ціни та різні пакети навчання, щоб зробити навчання доступним для всіх. Також діє розстрочка.
  • Навчання онлайн або очно.
  • Працюємо з 2010 року та маємо 67 філії по Україні.
  • Викладаємо курси підготовки інструкторів: вони є абсолютно безкоштовні, та проводяться по всій території України.

Після проходження курсу та складання іспиту, Ви отримаєте атестат інструктора з водіння. А якщо Ви складете іспит з 1-ої або 2-ої спроби, то отримаєте премію у розмірі 8000 грн.

Та найголовніше! Ми пропонуємо працевлаштування в першу чергу тим, хто пройшов курс інструктора в нашій школі, адже ми впевненні в якості навчання і шукаємо у свій штат професіоналів своєї справи.

Щоб оформити заявку на навчання в нашій школі інструкторів потрібно оформити заявку на нашому сайті: ***

Навчання в Автошколі проходить у 2 етапи:

  1. Перший етап — теоретичний. Він включає в себе курс лекцій, на яких ми вивчаємо в цікавій та доступній формі правила дорожнього руху і розбираємо дорожньо-транспортні ситуації на прикладах. Після вивчення основних лекцій, проходять консультаційні семінари, для підготовки до вдалого складання іспиту у СЦ МВС та закріплення матеріалу.
  2. Другий етап — практичний. Після вдалого складання теоретичного іспиту у СЦ МВС переходимо до практичних занять. Застосовуємо правила дорожнього руху на вулицях міста, опановуємо усі маневри, практикуємо рух в потоці машин. Після завершення практичного курсу, ви звертаєтесь до СЦ МВС для складання практичного іспиту та отримання водійського посвідчення.

Є подарункові сертифікати на навчання в Автошколі «Антарес» на суму від 4000 тисяч до 15000 тисяч.

Приєднуйтесь до автошколи «Антарес» та почніть свій шлях до навичок водіння, які стануть вам у нагоді протягом усього життя. Гарантуємо, що ви зможете навчитися водити та станете впевненими та безпечними водіями!

Відгуки