Готельно-ресторанний комплекс "Любе плюс"

Любе плюс - фото
вулиця Європейська, 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви
вулиця Шухевича Романа (Курчатова), 17
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Готельно-ресторанний комплекс «Любе плюс» створений з любов’ю до своїх клієнтів і головним пріоритетом нашої роботи є — надання якісних послуг високого рівня.

Це затишний та комфортабельний двоповерховий комплекс:

  • на першому поверсі, ресторан ЛЮБЕ
  • на другому поверсі, готель ЛЮБЕ

Ви давно смакували вишуканими стравами, які готували спеціально для вас з любов’ю та використанням смачних продуктів та доданням неймовірних прянощів? А чи доводилось вам відпочивати в затишному та атмосферному закладі, де подбали про ваш настрій та намагаються створити відмінні умови для відпочинку? Все це поєднав в собі ресторан «ЛЮБЕ» - місце, де ви зможете насолодитись відпочинком сповна, адже ми подбали про це.

Ви можете довірити нам організацію будь-якого заходу: від тихого сімейного вечері до розкішного весілля. Атмосфера ресторану розташовує, як до ділового спілкування днем, так і до веселощів в хорошій компанії у вечірній час. 

Ми знаємо, що тільки вдалий відпочинок сприяє продуктивності праці, гарному настрою та доброму самопочуттю, а для цього потрібно обрати правильний готель — готель «ЛЮБЕ плюс», який розташувався в центральній частині міста. Це дуже зручно для туристів та гостей міста, адже саме з цієї «точки на карті» у Хмельницькому буде легко дістатись будь-якого куточка міста швидко та просто.

Що вже говорити про те, що сам готель налічує 17 комфортабельних та затишних номерів, інтер’єр яких виконаний в класичному стилі та містять все необхідне для якісного перебування: телевізор, телефон, кондиціонер та душ. 

Для більшої зручності наших гостей — в нашому комплексі є конференц- зал для проведення семінарів, конференцій та зустрічей, а повечеряти можна буде в ресторані.

А якщо ви вперше у нашому місті та хочете «познайомитись» з ним ближче — ми організуємо для вас цікаві та незабутні екскурсії Поділлям. А на час перебування в готелі ви зможете залишити власне авто на безплатному паркінгу.

Послуги в готелі:

  • обслуговування номерів;
  • ресторан, бар;
  • пральня та хімчистка;
  • парковка;
  • бронювання квитків;
  • бездоганно якісний сервіс.
     

Відгуки