Дизайн-студія "We-Art"

We-Art - фото
вулиця Подільська, 70
(2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Дизайн-студія «We-Art» — це унікальний простір, в якому народжуються неперевершені ідеї та особливі рішення, які допоможуть вам отримати досконалий інтер’єр!

Ми готові вислухати ваші побажання та запропонувати свої креативні ідеї. Разом ми досягнемо успіху — створимо такий дизайн, який відповідатиме вашим потребам, відчуттям та настрою.

Ми працюємо по Україні та далеко за її межами.

Перевагами нашої діяльності є:

  • реалізація «під ключ»;
  • можливість надати необхідні ремонтно-оздоблювальні послуги високої якості;
  • наші підрядники й будівельники перевірені роками співпраці та вашими позитивними відгуками;
  • вже 15 років ми працюємо без реклами, більшість наших замовлень — це рекомендація від наших попередніх замовників.

Будинок для кожного з нас — це місце, де ми відчуваємо затишок і спокій, знаходимо душевну рівновагу, куди ми всі поспішаємо після важкого робочого дня, і де хочемо заховатися від міської метушні. І, звичайно, у кожного є будинок мрії, який, напевно, був придуманий і візуалізований ще в дитинстві або ж, навпаки, є мрія, але немає чіткого уявлення як він буде виглядати.

Команда «We-Art» з радістю допоможе вам виконати бажаний дизайн інтер’єру у місті Хмельницький. За час роботи команда дизайн-студії «We-Art» здобула достатньо знань і навичок, щоб задовольнити смаки різних клієнтів, а також, виконала десятки проєктів, в тому числі і для представників своєї сфери. Кожен клієнт унікальний, і кожен ставить свої пріоритети — для когось це час, для когось — вартість. Для команди «We-Art» пріоритетом є бездоганна якість виконання завдань та точне втілення побажання клієнта, тому про нашу компанію за час нашої роботи відгукувалися тільки з позитивної сторони.

Члени команди «We-Art» — справжні професіонали своєї справи й можна зі 100-відсотковою впевненістю сказати, що це саме ті люди, що працюють за покликанням. Саме з цієї причини «We-Art» займає провідні місця у сфері дизайну інтер’єру. Але, попри високі показники рейтингів в провідних позиціях, наша дизайн-студія інтер’єру пропонує оптимальні ціни на свої послуги, адже це право кожного — жити в будинку своєї мрії. Ми з радістю втілимо ваші мрії в реальність!

Дизайн-студія «We-Art» — це професійна команда дизайнерів, провідна фірма, яка успішно працює з 2010 року у сфері послуг дизайну інтер’єру в місті Хмельницькому і це ваш вигідний вклад в роки життя у прекрасному будинку!

Складові нашої роботи:

  • підписання договору, заміри, погодження технічного завдання;
  • планування приміщення — замовнику пропонуємо 2-4 варіанти;
  • 3D візуалізація приміщення;
  • розробка технічної документації;
  • видача проєкту замовнику.

Відгуки