Кафе "Театральне"

Театральне - фото
вулиця Соборна, 58
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Смак та затишок якісного відпочинку пропонує стильне кафе «Театральне». Гості закладу мають змогу гарно провести час та відсвяткувати приємну подію свого життя в чудово оформленому залі. Витончений інтер’єр, відмінне обслуговування, смачна кухня дозволяють розслабитися та насолодитися спілкуванням з близькими.

До послуг відвідувачів кафе пропонується просторий зал, який вільно вміщує до 100 гостей святкування. Наші працівники прикрасять зал відповідно до тематики торжества та ваших вподобань. Ми запропонуємо вам кращі пропозиції європейської, української кухонь від наших досвідчених кухарів. За вашими побажаннями організуємо фуршетний стіл.

Розважальна програма святкування включає живу музику, казкові шоу-програми. Якість обслуговування відповідає високим європейським стандартам. Ви маєте змогу відсвяткувати весілля чи день народження, хрестини чи корпоративні свята.

Запрошуємо щодня на кавові перерви, а також на комплексні обіди з 12 до 15, вартість яких складає від 40 до 50 гривень. Практикуємо приготування смачних страв на ваше замовлення.

Кафе «Театральне» пропонує чимало різних бонусних пропозицій та знижок для постійних відвідувачів. Ми подаруємо вам справжнє задоволення від відвідин нашого закладу.
 

Відгуки