Магазин "Creative"

Creative - фото
вулиця Подільська, 93
(Зупинка Офіс Центр, ТЦ "Подільський", 1 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви
вулиця Шухевича Романа (Курчатова), 2/1Б
(ТЦ "Тритон")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Сьогодні уже нікого не здивуєш черговою друкованою листівкою та шаблонними подарунками. Сучасні тенденції акцентують нашу увагу на сміливих та нестандартних рішеннях.

Подарунок, створений власними руками, здивує кожного своїм неймовірним дизайном, свіжими ідеями та чудовою якістю. На жаль, сьогодні не кожен з нас має час «творити», ми поринули у рутину робочих буднів та повсякденних клопотів. Та й не в кожного до цього є відповідні здібності. Але так хочеться потішити себе та рідних чудовим подаруночком.

Оригінальні подарунки та листівки на святкову тематику, різдвяні віночки, ангелики, дзвоники, шишки та різноманітні іграшки додадуть неймовірного настрою, створять казкову атмосферу, забезпечать відповідний настрій і вам, і людині, якій ви це подаруєте. Хіба це вартує невеличких старань?

Тоді наш магазин «Creative» до ваших послуг.

Ми пропонуємо різноманітний асортимент товарів рукоділля — якісних, оригінальних, стильних та неповторних. Обирайте:

  • подарунки та сувеніри;
  • листівки;
  • свічки;
  • іграшки ручної в'язки.

А також:

  • організація фотозон та дитячих свят;
  • упакування подарунків;
  • можливість обрати піньяти на різноманітний смак.

Оформляємо дитячі свята: дні народження, іменини і тематичні вечірки, фотозони для різноманітних свят, важливих подій, щоб зробити ваше свято незабутнім та вразити стильним інтер'єром гостей. Ми використовуємо різноманітні й цікаві ідеї, нестандартні рішення, вишукані елементи декору й оздоблення.

«Creative» — це свіжі дизайнерські рішення, творчий підхід, неймовірні подарунки та приємні ціни. Долучайтеся до чарівного й креативного світу оригінальних подарунків.

Відгуки