Магазин "Ламінат Експерт"

Ламінат Експерт - фото
вулиця Зарічанська, 11Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

При ремонті житлового приміщення часто виникає питання про те, яке підлогове покриття вибрати для  даного приміщення. Тому «Ламінат Експерт» пропонує широкий вибір естетично привабливого, надійного та довговічного ламінату, що володіє рядом переваг перед іншими видами покриття. Також ми пропонуємо SPC покриття, що є сучасним та стильним варіантом підлоги.

Переваги SPC ламінату:

  • По-перше, зносостійкість таких підлог досить висока. При інтенсивній експлуатації протягом 15-20 років вони можуть бути міцними та мати привабливий зовнішній вид.
  • По-друге, не містить формальдегіду тому є безпечний для людин та тварин;
  • По-третє, укладання ламінату не складає особливих труднощів. Його можна встановлювати на найрізноманітнішу поверхню, від лінолеуму, дерев'яних підлог до бетонного покриття і кахлю. Однак професіонали рекомендують при цьому використовувати спеціальну підкладку.
  • По-четверте, ламіновані підлоги не вимагають якогось спеціального догляду. Їх досить чистити пилососом або протирати вологою ганчірочкою.
  • По-п'яте, виконуються ламіновані панелі з екологічно чистих матеріалів, а значить можна не турбуватися про можливі алергічні реакції та сміливо укладати їх в дитячій кімнаті.

Наш асортимент:

  • Дерев'яний настил. Дерев'яні підлоги класика, вони ніколи не йдуть з моди. Натуральна дошка виглядає в приміщенні дорого і розкішно, при цьому вона зручна і практична. Вибираючи паркетну або масивну дошку, ви точно не прогадаєте!
  • Ретро стиль. В цьому році актуально штучна адаптація підлогового покриття. Ламінат з яскраво вираженою текстурою, а також узор ялинка користується великою популярністю серед клієнтів. Зокрема угорська ялинка — укладання планок виконується під кутом 90 градусів один до одного. І французька ялинка — розташування планок під кутом 45 або 60 градусів.
  • SPC ламінат. Наш улюбленець SPC теж потрапив в тренди цього року. Хочете бачити на підлозі своєї кухні, передпокою, ванної кімнати малюнок каменю або характерний візерунок плитки, але не хочете укладати кахель? Вірне рішення — SPC ламінат. Він простіше в монтажі та приємніше в експлуатації, не такий холодний як кахельна підлога.
  • Плінтуси.

Діють постійні знижки -5%.

Відгуки