Магазин "mebli.SM"

mebli.SM - фото
вулиця Гетьмана Мазепи (Маршала Красовського), 7
+38 (097) 562-25-05 (Меблева фурнітура)
+38 (067) 382-33-16 (Меблева фурнітура)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Сформувати затишну та комфортну атмосферу в оселі доволі непросто. Інколи потрібно витратити чимало часу й зусиль, щоб розташувати меблі так, як зручно саме вам та вашим рідним.

Більшість користувачів, обираючи меблі, керується їхнім зовнішнім виглядом, проте не варто також забувати про матеріал, з яких вони виготовлені, адже від цього залежить строк їхньої експлуатації, надійність та безпечність. Також, меблі повинні бути практичними, тому краще виготовляти їх під замовлення з урахуванням всіх особливостей вашої оселі.

Магазин «mebli.sm» пропонує широкий асортимент умеблювання для вашої домівки. Ми пропонуємо послуги досвідчених, кваліфікованих майстрів, які готові втілити ваші ідеї, створити зручні, естетично привабливі та довговічні меблеві комплекти на ваш смак. Ми запропонуємо ряд цікавих варіантів, оберемо оптимальний із врахуванням ваших фінансових побажань. Надамо детальні фахові консультації.

Сфера діяльності підприємства «mebli.sm» включає такі послуги:

  • виготовлення та декор розсувних систем-купе, фотодрук, піскоматування, друк під склом діамант, різноманітне наповнення до розсувних систем;
  • виготовлення корпусних меблів за цінами виробника — кухонь, шаф-купе;
  • продаж меблевої фурнітури торгових марок Muller, GTV, Linken, Rejs, крайки Polkemic.

Здійснюємо доставку розсувних систем.

Забезпечуємо потреби споживачів у якісних, стильних меблях вже понад 10 років.

Основною перевагою нашого магазину є клієнтоорієнтованість — ми прагнемо задовольнити усі бажання наших клієнтів та надати справді компетентні й корисні поради. За час існування нашого підприємства ми значно розширили асортимент продукції та покращили якість обслуговування.

Магазин «mebli.sm» — якість, втілена в меблях.

Відгуки