Podoestet

Podoestet - фото
вулиця Подільська, 102
(Салон)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Подільська, 93/1
(Навчальний центр, магазин, 2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Хочете мати доглянуті й красиві руки? Шукаєте майстра, який зробить педикюр професійно? У вас тріщини на п’ятах чи «проблемні» нігті? Вам варто навідатися до «Podoestet»!

«Podoestet» — центр по догляду за ногами і руками пропонує:

  • рішення проблем врослих і деформованих нігтів за допомогою титанової нитки, скоби Фрейзера, Combiped і Podofix пластини, методом Аркада;
  • видалення багаторічних мозолів на стопах і руках;
  • допомога в лікуванні грибкових захворювань нігтів,
  • робота з тріщинами на шкірі стоп і рук, призначення догляду;
  • апаратний і класичний манікюр;
  • дизайн нігтів;
  • spa-процедури для ніг і рук;
  • парафінові маски для рук і ніг;
  • навчання та підготовка фахівців на базі центру;
  • підбір і продаж професійної косметики для стоп і рук.
  • комплексне оснащення салонів краси

Всі процедури безболісні, не впливають на ваш життєвий ритм. Наші фахівці-подологи — це майстри педикюру зі спеціальною освітою та великим стажем роботи, призери національних і міжнародних конкурсів.

У своїй роботі персонал центру «Podoestet» використовує тільки професійну косметику провідних торгових марок світу, а саме: косметику торгової марки «Gehwol», яка вже 150 років на світовому ринку. Вона зарекомендувала себе як косметика № 1 по догляду за ногами. Космецевтику італійської компанії «PodoLife», що має чудовий профілактичний ефект, допомагає боротися з проблемними ділянками шкіри на ногах (тріщини, сухість шкіри). Також застосовуємо препарати по догляду за руками від компанії «SND», виробництво Америка, лінійка професійної косметики від ТМ «Kinetics», виробництво Литва-Америка. Дану косметику ви також можете придбати в нашому центрі зателефонувавши за номером: +38 067 381 28 62.

Особливу увагу, центр «Podoestet» приділяє стерилізації інструментів для манікюру і педикюру. Інструмент обробляється відповідно до європейських стандартів і всіх норм дезінфекції та стерилізації, які прописані в українському законодавстві:

Так, при обробці інструменти «проходять» такі етапи:

  • Дезінфекція (замочування інструменту в дезрозчині);
  • Предстерілізіціонная обробка —промивання і просушування інструменту;
  • Стерилізація — інструмент завантажується в автоклав.

Таке покрокове дотримання всіх етапів обробки інструменту дозволяє уникнути інфікування і захистити клієнта від небажаних наслідків.

Ви твердо можете бути впевнені, що у «Podoestet» вам допоможуть вирішити вашу проблему, нададуть якісну послугу і збережуть ваше здоров'я!

Також, з нашою допомогою ви можете освоїти ремесло педикюру та педикюру. Адже, організовуємо спеціальні навчальні курси. Навчальні курси з підготовки фахівців педикюру та манікюру проводять провідні фахівці України: Олена Шикина (м. Хмельницький), Ольга Евсейчікова (м. Хмельницький), Ірина Думин (м. Львів), Віра Галянт (м. Хмельницький), Іван Попудін (м. Миколаїв), Олександр Циганенко (м. Київ), Аліна Процюк (м. Рівне).

На курсах учні відпрацьовують практику на моделях. Студенти отримують сертифікати про закінчення курсу. Щомісяця проводяться тематичні семінари на різні теми, пов'язані з темою подологія, манікюром і педикюром.

Нас можна знайти за адресою: м. Хмельницький вул. Подільська д.102 або зателефонувати за тел. +38 098 174 67 98 (навчальний центр), +38 067 381 28 62 (центр по догляду за стопами та руками).

Відгуки