ПП "Центр Тепла"

Центр Тепла - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

Центр утеплення Центр Тепла є офіційним представником заводу-виробника теплоізоляційних сухих сумішей торговельної марки Тепловер. Ми пропонуємо Вам комплекс матеріалів і послуг з утеплення будинків. У нас Ви знайдете якісні, екологічні, безпечні і довговічні матеріали, консультаційну підтримку, технологічне супроводження та виконання робіт бригадами досвідчених фахівців.

 

Ми пропонуємо тільки якісні й перевірені матеріали для утеплення. Застосовуючи теплоізоляційні суміші в утепленні будинків більше 10 років (з них вже 6 років під торговою маркою Тепловер), використовуючи їх на власних будинках і будівельних об'єктах, отримуючи вдячні відгуки від клієнтів, ми неодноразово переконуємося в правильності справи, якою займаємося і продукції, яку пропонуємо . Система теплоізоляції Тепловер являє собою «штукатурну» технологію утеплення - коли утеплення відбувається одночасно з вирівнюванням стін, а в якості утеплювача виступає безпосередньо «тепла штукатурка». Даний метод теплоізоляції і вживані матеріали дають ряд важливих переваг:

- Монолітність і цілісність системи теплоізоляції. Немає стиків, немає кріплень, немає необхідності в дюбеленіі стін - Ви «просто оштукатуривался» будинок.

- Довговічність утеплення. Всі матеріали виготовлені на основі природних матеріалів неорганічного походження - мінералів вермикуліту і перліту, характеризуються високою стабільністю і не схильні «старінню». Система має термін ефективної експлуатації від 25 років (протокол №88к / 12 від 20.04.2012г. Державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» м Київ) (вимога п.1.15 ДБН В.2.6-31: 2006 Теплова ізоляція будівель ).

           - Пожежна безпека. Матеріали ТМ Тепловер мають клас горючості НГ (негорючі) і віднесені до групи РП1 (не поширюють полум'я по поверхні) (протоколи №№02 / НГ, 03 / НГ-2011, 04 / НГ, 05 / НГ, 06 / НГ, 07 / НГ Дослідно випробувальної лабораторії при Головному управлінні Держтехногенбезпеки у м Києві від 08.12.2011г .; протоколи №216 / 3-2008 і №218 / 3-2008 ГУ МНС України у Львівській обл. Досвідчено- випробувальна лабораторія).

 

            - Екологічна безпека. Сухі будівельні суміші Тепловер розроблені на основі неорганічних матеріалів (спученого вермикуліту - мінералу природного походження, який володіє високими тепло- і звукоізоляційними властивостями), безпечних для здоров'я людини і пройшли всі необхідні випробування). (Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи №05.03.02- 04/125309 від 27.12.2011г; .протокол №63 / 8 від 06.03.2008 Інституту екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя).

 

             - «Стіни дихають». Усі матеріали володіють хорошими показниками паропроникності (протокол кваліфікаційних випробувань паропроникності виробів №85к / 10 від 12.12.2011г. Державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» м.Київ). Конструкція залишається сухою, не руйнується, не змінюється її теплопровідність, немає грибка і цвілі.

 

              - Надійність. Ви отримуєте твердий і міцний фасад, придатний під різноманітні види обробки. (протокол визначення тріщиностійкості будівельних теплоізоляційних розчинів №37 / 11 від 01.08.2011г. підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» м.Київ).

 

              - Простота застосування. Ви легко вирішуєте питання теплоізоляції складних архітектурних елементів (арки, вигини, криволінійні площині, тощо) там, де застосування кріпильних систем може бути обмеженим чи неможливим.

 

               - Зручність. Сухі суміші Тепловер придатні як для зовнішніх, так і для внутрішніх робіт (матеріал екологічно чистий, хімічно інертний і біологічно стійкий).

І це лише деякі з переваг роботи з матеріалами Тепловер.

 

Ми пропонуємо всі види утеплення:

  • фасадів;
  • стін зсередини(внутрішнє утеплення);
  • віконних та дверних відкосів;
  • підлоги;
  • перекриття та горища;
  • фундаменту та цоколя;
  • підвалів і т.д.

 

-        гідроізоляцію

-        шумоізоляцію

-        теплоізоляцію

 

Звертайтеся до нас і Ви знайдете рішення для теплоізоляції будинку від фундаменту до даху.

Відгуки