Сервісний центр "Saeco"

Saeco - фото
вулиця Подільська, 171/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Нижня Берегова, 42/1
(ТЦ "EL")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Як і за будь-яким іншим технічним пристроєм, що допомагає нам у побуті, за кавоваркою потрібен ретельний догляд. Професійний кавовий апарат вимагає дещо більше турботи, ніж звичайна автоматична, домашня чи офісна кавоварка. Це доволі логічно пояснюється — у кав’ярні чи іншому закладі такі пристрої набагато частіше експлуатуються, вони працюють практично безперервно і, відповідно, потребують більшої уваги.
Певною гарантією тривалої та безперебійної роботи кавоварки є систематичне та кваліфіковане сервісне обслуговування, яке вам готовий запропонувати сервісний центр «Saeco». Якщо не стежити за станом апарату, не проводити його обслуговування, то неминуче виникне потреба у серйозному ремонті — тривалому й доволі дорогому.
Звертайтеся до професійних, досвідчених та відповідальних спеціалістів нашого сервісного центру «Saeco» — це забезпечить вашому кавовому апарату надійну й тривалу повноцінну роботу. Він не буде дивувати неприємними сюрпризами та готуватиме улюблену каву для вас та ваших клієнтів.
Сервісний центр «Saeco» пропонує:
  • ремонт й обслуговування кавового обладнання;
  • ремонт дрібної побутової техніки.
Якісна робота — це увага до дрібниць та деталей, це відповідальний підхід та надійність роботи. «Saeco» повністю відповідає високим сучасним стандартам обслуговування.
Звертайтеся до нас та будьте впевнені — ваша техніка в надійних руках.

Відгуки