Спортивно-оздоровчий комплекс "BullDozeR"

BullDozeR - фото
вулиця Панаса Мирного, 27/3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Зарічанська, 8/5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ми будемо раді бачити всіх — і новачків і професіоналів. Відвідуючи наш клуб, ви будете перебувати в відмінній спортивній формі та хорошому настрої! Кожен зможе підібрати для себе максимально зручний графік, спробувати всілякі тренування представлені в нашому комплексі:

  • тренажерний зал;
  • йога;
  • фітнес-зал;
  • сауна

Оригінально оформлений зал, в поєднанні з затишними столиками в своєму розпорядженні і до спілкування, і до активного відпочинку. А кому просто потрібен доступ до інтернету у нас діє зона покриття WI-FI.

Але одна з головних особливостей в тому, що перемоги улюблених команд або спортсменів приносять його відвідувачам не лише величезне моральне задоволення — у нашому пабі ви зможете переглянути цікаві спортивні матчі, смачно поїсти та посидіти з друзями великою компанію.

У Спортивно-оздоровчому комплексі «BullDozeR» ви завжди можете приємно відпочити, поговорити про спорт зі своїми друзями і не тільки.

А вже після тренувань ви можете завітати до кафе-бару «BullDozeR», де зможете ситно та смачно повечеряти, насолодитись ароматним чаєм та відпочити разом з друзями. 

Відгуки