Студія раннього розвитку дитини "Синичка"

Синичка - фото
вулиця Свободи, 14/1

Інформація

Розвиваючий центр «Синичка» — це місце, де про вашу малечу подбають досвідчені, турботливі й уважні вихователі. Це місце, де креативні майстри та майстрині навчать діток творити прекрасне. Це місце, де малюки зможуть проводити час приємно і з користю: граючись, навчаючись, спілкуючись і відпочиваючи.

А ще, наша студія дарує чудову можливість батькам: тепер ви можете «викроїти» трохи вільного часу для себе. Довіривши дитину нам, ви зможете спокійно займатися своїми справами. Повірте, ваша дитина у нашому центрі почуватиметься «на відмінно». Тут на неї чекає безліч цікавих та корисних занять

Що таке студія «Синичка»?

Розвиток і навчання дітей віком і від 1,5 року.

Як відбувається розвиток?

В ігровій формі зі застосування сучасних методик педагогіки та інтерактивних технологій. Заняття проводять досвідчені фахівці, індивідуальні групові заняття (з-4 дитини).

Чому саме наша студія? 

Комплексна система занять всебічного розвитку дитини: ранній розвиток, підготовка до школи, репетитор, підготовка до ЗНО, допомога в Д/З, послуги логопеда і навчання англійської для діток.

Для чого потрібно відвідувати нашу студію?

Цікаво, ефективно розвиваємо дитячі таланти.

Є послуга — вільна мама. Творчий гурток з малювання, аплікації, ліплення, пошиття м’якої іграшки з фетру, розпис гіпсових фігурок, театральна діяльність та багато іншого!

Наші переваги:

  • пропонуємо справді величезний вибір занять. Тож, діткам із різними вподобаннями, характером та темпераментом буде чим у нас зайнятися.
  • наш персонал — високоосвічені, компетентні та досвідчені спеціалісти. Однак, крім того, вони люблячі, турботливі, усміхнені й веселі. Це допомагає знайти підхід до кожного маленького гостя нашого центру.
  • по-особливому тепла атмосфера й вдале місце розташування, а, також, зручний графік та прийнятні ціни — додаткові бонуси як для маленьких гостей центру, так і для їхніх батьків.
  • подаруйте своїй дитині море позитивних емоцій, яскравих вражень, якісних розваг і можливість розвиватися, а собі — трохи вільного часу й відпочинку. Із розвиваючим центром «Синичка» це так просто.

Відгуки