Студія декору "Grace"

Grace - фото
вулиця Степана Бандери, 2а
(ТЦ "Оазис", 2 поверх, острівець)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Створення прекрасної атмосфери в кожен момент життя наших клієнтів, їх гостей та друзів, стало місією команди! Який би привід не виник для цього, чи то створення святкової атмосфери на день народження малюка, декорування інтер'єру або розробка прикрас для весілля, ми завжди готові зробити життя ще красивішим.

Тренди, образи та символи змінюються від сезону до сезону, але стиль ... завжди залишиться незмінним. Професіоналізм в мистецтві декорування свят, почуття такту, художній смак, дбайливе ставлення як до оформлення, так і до емоцій наших клієнтів — все це компоненти та принципи нашої роботи.

Ми гарантуємо якість нашого святкового оформлення, забезпечуємо чудовий сервіс, стежимо за тенденціями в декорі, цінуємо ваші ідеї та побажання. Нам важливо, щоб все, що ми робимо, приносило радість людям. І ми завжди дотримуємось термінів, зазначені в пропозиції за послугою.

Ми є виробником святкового декору, тому співпрацюючи з нами, ви отримуєте максимум свободи для реалізації побажань щодо особливостей декору.

Послуги:

  • оформлення свят: Дня народження дитини від 1 до 16 років чи дорослого дня народження;
  • створення фотозон та декору для фотосесії;
  • набори для самостійного оформлення;
  • створення та наповнення кенді-бару.

«Тут починається ваша історія» ... народження дітей, шкільні свята, ніжні побачення, романтичні заручини, весілля та сімейні торжества.
 

Відгуки