ТОВ "Просто позика"

Просто позика - фото
вулиця Подільська, 91/2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 18:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Хочете придбати квартиру або машину? Плануєте заснувати власну справу? Потрібні кошти для лікування? Чи, можливо, вирішили втілити свою давню мрію про захопливу мандрівку? Терміново знадобилися гроші на будь-які інші потреби? Тоді вам варто скористатися послугами небанківської фінансової установи «Просто позика». Адже, ми допомагаємо людям вирішувати їхні фінансові питання швидко та без зайвих зусиль. Наш девіз: «Швидко! Професійно! Доступно!». Ми станемо вашим «дружнім плечем» та надійним партнером у сфері кредитних зобов’язань.

Чому вам варто обрати нас поміж інших аналогічних компаній? Наші переваги:

  • З моменту заснування у 2014 році наша компанія швидко розвивається. Разом із цим, ми зарекомендували себе як стабільна компанія з високим потенціалом.
  • Ми не страждаємо надмірною бюрократією та вимагаємо мінімальний пакет документів.
  • Умови кредитування у нас надзвичайно вигідні, а репутація є бездоганною. Нашою ціллю є повне задовольняння ваших потреб. Тому, можемо проводити обслуговування клієнтів у них вдома чи в іншому зручному для вас місці
  • Ми довіряємо нашим клієнтам, тож кредитуємо без застави та поручителів.
  • Цінуємо ваш та свій час і розуміємо, що, часто, гроші потрібні «вже і негайно». Тож у нас ви можете отримати гроші протягом 24 годин.
  • Забезпечуємо професійне обслуговування наших клієнтів, а наші компетентні, привітні та ввічливі працівники вислухають вас та нададуть вам вичерпні консультації з питань кредитування.

З нами вигідно та безпечно!

Відгуки