ТОВ "Меблі БІМС"

Меблі БІМС - фото
шосе Старокостянтинівське, 26, офіс 102
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Товариство з обмеженою відповідальністю «МЕБЛІ БІМС» понад 10 років успішно працює на меблевому ринку України та є одним із лідерів з виробництва спеціалізованих меблів для дому, офісу, шкільних та дошкільних навчальних закладів.

ТОВ «МЕБЛІ БІМС» — це:

  • меблеві вироби безпосередньо від виробника;
  • відсутність посередників, а значить, нижча ціна;
  • надання послуг з безкоштовної доставки залежно від обсягів замовлення;
  • можливість виготовлення меблів нестандартних форм та розмірів;
  • гарантія на вироби власного виробництва.

Запорукою успіху підприємства є якісна та екологічна продукція, для виготовлення якої використовуються сертифіковані матеріали та надійні комплектуючі передових європейських та вітчизняних виробників.

Сучасне обладнання, яким оснащене підприємство та команда висококваліфікованих професіоналів дозволяє виготовляти меблі згідно із європейськими стандартами та впроваджувати перспективні технології виробництва.

Виробництво меблів для дому та офісу, для шкільних та дошкільних закладів здійснюється відповідно до вимог Держспоживстандарту та Санітарно-епідеміологічної служби України, що є гарантією здоров’я та безпеки кінцевих споживачів.

Таким чином, команда професіоналів ТОВ «МЕБЛІ БІМС», розуміючи відповідальність, яку несе наше підприємство, докладає максимум зусиль задля досягнення своєї першочергової мети, а також задоволення потреб у меблях наших клієнтів.

Відгуки