ТОВ "Станкопласт"

Станкопласт - фото
вулиця Шухевича Романа (Курчатова), 118

Інформація

Компанія ТОВ «Станкопласт» — провідний постачальник обладнання для виготовлення та переробки пластикових виробів, виробник термопластавтоматів, прес-форм і пластикової продукції.

Ми є одним із лідерів з продажу термопластавтоматів в Україні.

Допоможемо підібрати для вас найбільш відповідне обладнання згідно з вашими побажаннями, запропонуємо різні варіанти та при необхідності детально вас проконсультуємо, а також забезпечимо обслуговування цього обладнання, навчання вашого персоналу та надамо вам вигідні умови співпраці.

Крім продажів, наша компанія також займається і капітальним ремонтом українських термопластавтоматів, тому якщо у вас є обладнання, що потребує ремонту, – наші фахівці готові забезпечити вам високий рівень обслуговування за доступною ціною.

Також ми пропонуємо послуги металообробки, виготовлення деталей для термопластавтоматів, прес-форм та ножів для дробарок.

Якщо ви вже маєте прес-форму, але ще не придбали верстат, або тільки плануєте починати бізнес у сфері лиття пластику, ми можемо розмістити лиття вашої продукції на наших потужностях.

Крім того, пропонуємо гуртовим покупцям вироби власного виробництва, серед яких відра різного об’єму, баки, тази, пластиковий посуд багаторазового використання, фруктовниці, дитячі горщики і т.д.

Відгуки