Центр дезінфекції "PESTCO"

PESTCO - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд06:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Центр дезінфекції «PESTCO» — одна з провідних служб в Україні по боротьбі зі шкідниками!

Наша компанія вже 10 років допомагає приватним замовникам, підприємствам і національним мережам!

Ми пропонуємо усунення багатьох проблем швидко, безпечно, ефективно та конфіденційно. У своїй роботі керуємося нормами НАССР, OHASA 18 001 і серією стандартів ISO (ISO 9000/9001/9004: 2000, 22000, ISO 14000/14001) і використовуємо високоефективні, сертифіковані препарати й даємо ГАРАНТІЮ НА НАШІ ПОСЛУГИ.

Наші послуги:

  • Ліквідація гризунів — заходи, що спрямовуються на контроль кількості або повне знищення всіх видів гризунів.
  • Дезінфекція — комплекс заходів, що забезпечує знищення небезпечних вірусів і патогенних мікроорганізмів, які є збудниками інфекційних хвороб.
  • Знищення літаючих та повзаючих комах — ми пропонуємо швидке та ефективне знищення різноманітних комах: кліщів, мух, тарганів, ос, бліх, мурах та інших. Ми маємо у своєму арсеналі сучасне обладнання, яке дає провести ретельну дезінсекцію навіть в важкодоступних місцях.
  • Фумігація — найбільш ефективний метод боротьби зі шкідниками шляхом повного заповнення обсягу газоподібними пестицидами. На усіх об’єктах зберігання зернових (складські приміщення, силоси, елеватори), об’єкти транспортування (вагони, контейнери, трюми суден, та ін.).
  • Озонування — це екологічно чиста технологія глибокого очищення приміщення на атомному рівні, заснована на використанні природного газу — озону. Таким чином нам вдається ефективно усунути надзвичайно стійкі запахи, ртуть, знищити мікроби, віруси, спори грибків та плісняви.

Обслуговуємо 24/7. Працюємо на всій території України.

У нас ви зможете замовити дані послуги незалежно від розміру та призначення приміщення, яке необхідно обробити. Будь яке житло, склад, виробничі приміщення, комерційні об'єкти, об'єкти сільського та аграрного господарства тощо — все очистимо. Ми з упевненістю гарантуємо результат.

Деталі обговорити можна за телефонами:

Також пропонуємо ознайомитися з нашими товарами усіх видів боротьби зі шкідниками й вірусами.

Відгуки