Ювелірна майстерня "Золотий Слон"

Золотий Слон - фото
вулиця Кам'янецька, 19а
(ТЦ "Либідь плаза", 3 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Соборна, 14/2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ви знаходитесь в пошуку надзвичайного ювелірного виробу,щоб здивувати подарунком дорогу Вам людину?Бажаєте доповнити наявний комплект новою прикрасою?Або купити ювелірний виріб нестандартного розміру?Запрошуємо в Ювелірну майстерню "Золотий Слон"

Ювелірні вироби — це річ універсальна. Вони можуть бути ідеальним подарунком, чудовою інвестицією коштів чи відмінним способом розповісти комусь про свої почуття. Коштовні прикраси доречні для людей різного віку, з різним характером та різним рівнем достатку. Золото, платина, срібло, коштовні чи напівдорогоцінні камінці… Вибрати буде з чого. Та, звернемо вашу вагу на те, що доволі популярними серед покупців є ювелірні вироби зі срібла. Адже, їхня вартість значно нижча за золоті прикраси. Попри це, срібні прикраси не поступають в привабливості золотим ювелірним виробам. Саме такі, красиві, ексклюзивні та доступні за ціною срібні коштовності ви знайдете у нас.

Послуги:

  • індивідуальне виготовлення;
  • ЗD-дизайн ювелірних прикрас;
  • виготовлення каблучок;
  • ремонт будь-якої складності;
  • продаж та обмін виробів з золота;
  • продаж та обмін виробів зі срібла.

Чому Ювелірна майстерня «Золотий Слон»? Наші переваги:

  • Вас приємно вразить великий вибір срібних коштовностей, які ми пропонуємо вам. Маємо справді чудові пропозиції для власників ювелірних крамниць: у нас ви найдете продукцію, що задовольнить потреби ваших найвибагливіших клієнтів;
  • У нас ввічливий, тактовний персонал. Наші працівники є справжніми професіоналами своєї справи. Вони допоможуть вам обрати бажаний товар та оперативно опрацюють ваше замовлення.
  • Співпраця з нами буде для вас не тільки приємною, а й неймовірно вигідною.

Якщо Ви цінуєте високу якість, індивідуальний підхід та оригінальний дизайн,Вам до нас. Лише тоді,коли прикраса виготовлена на замовлення,ви можете бути впевнені в ексклюзивності виробу.Додавайте свої елементи,написи,орнамент. Кваліфікований майстер-ювелір допоможе вам у втіленні мрій.

Відгуки