Школа бойового гопака імені Богдана Хмельницького

Школа бойового гопака імені Богдана Хмельницького - фото
вулиця Інститутська, 5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт17:00 - 20:00Без перерви
Сб16:00 - 18:30Без перерви
НдВихідний
вулиця Заводська, 37/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт17:00 - 20:00Без перерви
Сб16:00 - 18:30Без перерви
НдВихідний

Інформація

Бойовий Гопак — це козацьке бойове мистецтво, шлях духовного та тілесного вдосконалення особистості, яке об'єднує в собі «кидкову» і ударну техніку з пластикою народного українського танцю гопак. Для цього мистецтва характерно нанесення ударів і ногами, і руками, а також використання захоплень і блоків. Як сучасне національне бойове мистецтво і військова філософія, гопак розвивається вже протягом двох десятків років і його засновником був Володимир Пилат, який відкрив першу школу в 1987 році. В даний час в школах бойового гопака по всій Україні займається до семи тисяч осіб.

Саме у Хмельницькій обласній федерації Бойового Гопака, створеній у 2002 році в Хмельницькому гуманітарно-педагогічному інституті, діти мають можливість регулярно здавати нормативи, їздити на показові виступи, в літні спортивні табори, виступати на різних фестивалях і святах, зніматися на телебаченні.

Набираємо дітей від 5 років.

Заняття бойовим гопаком приносять багато нових вражень, відкриттів, цікавих зустрічей, дають впевненість в собі, в завтрашньому дні, а головне — у дитини з'являються справжні друзі і тренер — старший товариш, з якого хочеться брати приклад.

Ті, хто займаються бойовим гопаком, стануть людьми небайдужими, з активною життєвою позицією, які зможуть в майбутньому гідно представити себе і свою країну, утвердитися в житті, впевнено протистояти життєвим труднощам. Шлях до досконалості — довгий і тернистий, але тільки він гарантує нам повноцінне майбутнє.

Козацьке бойове мистецтво «Бойовий Гопак» проводить набір учнів:

  • наші тренування відбуваються за адресою: м. Хмельницький, вул. Інститутська 5 (будинок побуту), 2-й поверх; ЗОШ №7, вул. Заводська, 31/1.
  • роботу з учнями проводять висококваліфіковані професіональні тренери та вчителі. Заняття проводяться в спеціально облаштованому залі для тренувань.

Дуже важливо в сьогоднішньому світі, навчити дитину не просто мистецтву самозахисту, але також прищепити їй високі моральні принципи, звичку до самодисципліни, поваги до старших і любов до рідної землі. Займаючись бойовим гопаком, діти починають розуміти, що своє, рідне — значить найдорожче і найкраще.

Відгуки