Бого

Бого - фото
вулиця Шухевича Романа (Курчатова), 8/4Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Інтернет-магазин «Бого» — це магазин, який допоможе зробити вашу домівку більш комфортною, а ванну кімнату — більш зручною та стильною.

Понад 13 років магазин працює на ринку сантехнічної продукції, пропонуючи клієнтам високоякісну нержавіючу продукцію в широкому асортименті.

Підприємство «Бого» володіє сучасними виробничими потужностями та технологіями в сфері обробки металу, а головне — роботу виконують досвідчені професіонали — конструктори та дизайнери, кваліфіковані робітники. Ми строго контролюємо кожен етап виробництва, щоб в підсумку отримати надійні, стильні та довговічні вироби.

Основними напрямками роботи підприємства «Бого» є:

  • виготовлення рушникосушок із нержавіючої сталі різних форм та розмірів;
  • виконання індивідуальних ексклюзивних замовлень по виготовленню рушникосушок;
  • виготовлення аксесуарів та комплектуючих деталей.

«Бого» співпрацює з провідними виробниками сантехнічної продукції, які чудово зарекомендували себе на ринку та володіють відмінними експлуатаційними характеристиками. Зокрема, це виробники Galati, Zegor, Blue Ocean, Fosto, Daylux, TESY, Q-Tap, Potato, GF Italy, Grohe, Hansgrohe, SD Forte та інші. Це дозволяє покращувати та розширяти асортимент продукції.

Ми прагнемо пропонувати нашим клієнтам товари високої якості за оптимальними цінами, тому особливу увагу приділяємо ціновій політиці, практикуємо гнучку систему знижок.

Обирайте кращу сантехнічну продукцію в «Бого» — ми гарантуємо її якість, відмінний вигляд та надійність.

Відгуки