Рекламна агенція "Рекламіст"

Рекламіст - фото
вулиця Шухевича Романа (Курчатова), 6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

«Рекламіст» - це рекламна агенція, що функціонує та успішно розвивається з 2002 року. Завдяки команді з 20 спеціалістів своєї справи та наявності власного виробництва, компанія може забезпечити клієнтів практично усіма видами рекламних послуг та матеріалів. Агенція надає такі види послуг: 

- Широкоформатний друк - друк на банерах, банерній сітці, папері Blue back (для білбордів), самоклеючій плівці, самоклеючій плівці One Way Vision (перфорована), сітілайтному папері, фотошпалерах, художньому полотні (холсті).

- Виготовлення поліграфії – друк візиток, флаєрів та буклетів, постерів, афіш та плакатів, листівок, грамот, конвертів, календарів різного типу, папок, бланків, оголошень, каталогів та брошур, наклейок, білетів та купонів, меню і табличок, пластикових карт, хенгерів.

- Послуги дизайну – розробка логотипу, фірмового стилю (брендбуку), розробка дизайну усіх вище названих продуктів, а також візуалізація брендування автомобілів та вітрин, вивісок магазинів, торгових точок, розробка дизайну веб-сторінок, сайтів, лендінгів, сайтів-візиток, інтернет-магазинів.

- Виготовлення рекламних конструкцій – виготовлення як малих, так і великих, світлових/несвітлових, виносних та рухомих рекламних конструкцій, каркасів та рам для розміщення реклами, а саме: стендів, штендерів (спотикач) різного типу; виготовлення лайтбоксів (світлових конструкцій) усіх видів, сіті-лайтів, виробів з акрилу, світлових/несвітлових літер, вивісок для магазинів та торгових точок будь-якої складності, а також інших рекламних носіїв.

- Виготовлення сувенірної продукції - нанесення зображення на ручки, чашки, usb-сувеніри, брелки, прапорці, візитниці, годинники, запальнички, повітряні кульки, кепки, футболки, спецодяг та виготовлення іншої продукції, що може допомогти Вам продавати більше.

Відгуки