Автосервіс

Автосервіс - фото
вулиця Костя Степанкова, 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Справний двигун автомобіля — це чи не його «серце», від якого залежить вся робота «механічного організму». І саме якість та налаштування агрегатів, вузлів та інших його складових впливає не тільки на якість його роботи, але й тривалість. Саме тому ми рекомендуємо кожному автовласнику своєчасно проводити не тільки ремонт двигунів, але й діагностику, щоб мінімізувати можливий негативний вплив на все авто і зменшити рівень небезпеки на дорозі.

Тому рекомендується своєчасно проводити комплексну діагностику двигуна і за її результатами усувати виявляються несправності і проводити ремонт двигуна і настройку систем і агрегатів.

Наш автосервіс обладнаний новітніми обладнанням та інструментами, завдяки яким вдається проводити будь-які види ремонту двигуна, від дрібних налагоджувальних робіт до великого капітального ремонту двигуна автомобіля. Автосервіс здійснює ремонт двигунів вітчизняних автомобілів і провідних закордонних марок.

Наша автостанція постійно розвивається і вдосконалюється, поповнюючись найсучаснішим, сертифікованим обладнанням з технічного обслуговування і ремонту автомобілів. У наші послуги входять роботи будь-якої складності.

Ціни на наші послуги доступні й ви можете їх дізнатися просто зателефонувавши нам. Будь-який ремонт проводиться тільки після того, як будуть обговорені всі деталі з автовласником. Адже ціна ремонту кожного автомобіля розраховується індивідуально, в залежності від складності робіт.

Ремонт:

  • двигунів та ходової частини.

УВАГА:

  • потрібен спеціаліст по ходовим і двигунам.

Відгуки