Стоматолог і Я

Стоматолог і Я - фото
вулиця Зарічанська, 11

Інформація

Клініка «Стоматолог і Я» успішно здійснює свою діяльність з 2014 року. За такий короткий період ми уже встигли зарекомендувати себе як надійний партнер, здобули довіру та вдячність пацієнтів, адже виконуємо свою роботу на високому рівні.

Ми — це сімейна стоматологія, тому у нас проходять лікування як дорослі, так і діти. Досвідчені лікарі підбирають індивідуальний підхід до кожного дорослого та маленького пацієнта.

Обладнання нашої клініки тішить своєю сучасністю, а лікарі використовують новітні методики лікування, адже постійно навчаються та відвідують міжнародні семінари та конференції. Адміністратор нашої клініки допоможе вам визначитися з часом прийому та направить вас до фахового лікаря. Зареєструватися на прийом можна за номером телефону, або ж через Інтернет.

Усі матеріали клініки мають необхідні сертифікати якості, адже їх закуповують в офіційних представників німецьких, американських, французьких, італійських, ізраїльських та швейцарських фірм.

Ми ведемо суворий контроль за термінами та умовами зберігання медикаментів, а новітнє обладнання дозволяє нам дотримуватися повної стерильності приміщень та інструментів.

Наша клініка має ліцензію на кожен вид послуг, а на кожну виконану процедуру у нас діє гарантія, адже ми впевнені в тому, що робимо, й робимо це бездоганно. Кожен лікар працює з асистентом «у чотири руки», адже ми вважаємо, що без цього неможливе ефективне проведення стоматологічних маніпуляцій.

Клініка «Стоматолог і Я» — здорові зубки в усієї сім’ї.

Відгуки