Культурно-Просвітницький Центр імені Юліуша Словацького польської громади міста Хмельницького

Культурно-Просвітницький Центр імені Юліуша Словацького польської громади міста Хмельницького - фото
проспект Миру, 63
(1 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Культурно-Просвітницький Центр ім.Юліуша Словацького був заснований в серпні 2010 року в м. Хмельницькому. Основна мета діяльності Центру — відродження польської культури, історії та традицій, а також вивчення польської мови.

При Центрі діють: суботньо-недільна школа польської мови, в якій мають змогу навчатися діти від 1 до 11 класу, а також молодь, яка б хотіла навчатись у сусідній державі, також ляльково-театральний гурток, де діти та молодь мають змогу власноруч виробляти ляльки, з якими потім виступають, а також готувати вистави польською мовою. На базі Центру маємо гурт «РОЗМАРИН» в якому співають 12 талановитих людей.

Співпрацюємо зі Шльонским воєводством. Наші діти мають можливість хоча б раз на рік побувати в Польщі, подихати європейським повітрям, побачити красу сусідньої держави на власні очі.

Є плідна співпраця з багатьма вищими навчальними закладами Польщі, де після наших курсів молодь має всі можливості залишитись на навчання.

КПЦ пропонує спеціальну підготовку для отримання Карти Поляка. Ми компетентно консультуємо, заповнюємо анкету, а також кваліфіковано підготовимо вас до зустрічі з Консулом.

Запрошуємо до нашого Центру охочих дітей та молодь, а також дорослих!

Послуги:

  • курси польської мови;
  • підготовка до здачі на карту поляка;
  • навчання в Польщі.

Відгуки