Відділ автоматизації бізнесу ПрАТ "Мікросистема"

Відділ автоматизації бізнесу ПрАТ "Мікросистема" - фото
вулиця Героїв Майдану, 48
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Відділ автоматизації бізнесу працює для забезпечення актуальності та безперебійної роботи програм BAS, комфортної роботи в «1С:Підприємстві» та отримання консультаційних та інформаційних послуг з питань ведення обліку та роботи в програмах, користувачам надається інформаційно-технологічний супровід (ІТС Україна).

Наші послуги

  • допомога у виборі програмного продукту

Вибір і придбання програмного продукту для Вашого підприємства — дуже важливий крок. Оптимально підібрана конфігурація надасть можливість скоротити витрати на впровадження й забезпечить рішення усіх завдань автоматизації.

  • консультації з ведення обліку у програмах BAS та 1С:Підприємство 8
  • автоматизація бухгалтерського й управлінського обліку на підприємстві
  • продаж й встановлення ПЗ BAS та 1С:Підприємство 8
  • настроювання, обслуговування та впровадження програмного продукту

Для отримання максимального ефекту від автоматизації обліку буває необхідна настройка програми під специфіку діяльності підприємства.

Правильний вибір програмного продукту зводить до мінімуму настройки та доробки програм й дозволяє максимально прискорити й здешевити впровадження.

  • інформаційно-технологічне супроводження (ІТС), встановлення оновлень

Підключення й настроювання торговельного обладнання (сканерів  штрихкоду, принтерів етикеток, фіскальних реєстраторів, принтерів чеків та ін.).

  • індивідуальне навчання користувачів

Обмін даними з іншими системами (Клієнт-банк, платіжні системи та ін.)

У нашій роботі ми завжди керуємось принципом досягнення результату. Наші клієнти завжди отримують користь від автоматизації. Робота з клієнтами будується виключно на взаємовигідних партнерських відносинах.

Відгуки