Агентство нерухомості "Слобода"

Слобода - фото
проспект Миру, 69, офіс 207
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Вибір житла для купівлі чи оренди, пошук земельної ділянки, комерційної нерухомості або виконання будь-яких інших операцій з нерухомістю — відповідальні та складні завдання, що вимагають уважності, компетентності та володіння актуальною інформацією. Самостійно вирішити таку задачу доволі складно, оскільки завжди існує ризик фінансових чи майнових втрат.

Довіривши вирішення різних ріелторських та супутніх питань персоналу агентства нерухомості «Слобода», ви одержите професійну допомогу кваліфікованих спеціалістів, які вирішать різні майнові питання на вашу користь.

Наше агентство працює на ринку нерухомості з 2008 року, має відмінний досвід та репутацію, чудово орієнтується в сучасному законодавстві та різних нюансах операцій з нерухомістю.

До речі, агентство нерухомості «Слобода» є членом асоціації фахівців з нерухомості України, що свідчить про нашу надійність та компетентність.

Співпрацюючи з нашим агентством, ви отримаєте наступні переваги:

  • безкоштовні, проте максимально детальні й кваліфіковані консультації, поради з різноманітних питань — купівлі, продажу, міни, оренди житла, комерційних чи промислових приміщень, земельних ділянок;
  • підберемо оптимальний варіант нерухомості для клієнта, врахувавши побажання щодо місця розміщення, віддаленості, необхідної інфраструктури та інших факторів;
  • допоможемо вигідно продати, купити, здати чи орендувати нерухомість різного типу й призначення;
  • запропонуємо великий вибір різних об’єктів нерухомості без комісій, зокрема й квартири за ціною забудовників;
  • надаємо послугу «Терміновий викуп квартири»
  • забезпечимо захист ваших інтересів при укладенні угод щодо нерухомого майна;
  • у нас оптимальні ціни на весь спектр послуги та кращі пропозиції за кращими цінами.

Відгуки