Сервісний центр "Радіодонор"

Радіодонор - фото
вулиця В'ячеслава Чорновола, 62
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

В умовах постійних кліматичних змін і постійного здорожчання енергоресурсів, кондиціонер став необхідністю, адже влітку саме він допоможе не «вмерти» від спеки, а взимку — заощадити на опаленні. Тож сервісний центр «Радіодонор» з 2006 року робить ваше життя комфортним, запропонувавши свою професійну допомогу.

Наші фахівці підбирають для вас оптимальний варіант кондиціонера, здійснюють їх обслуговування та за потреби проведуть ремонт. Значний досвід роботи та високий рівень кваліфікації дозволяють нам гарантувати клієнтам задоволення від співпраці, високий рівень якості та надійності. І все це за надзвичайно приємними цінами.

До того ж «Радіодонор» проводить ремонти та обслуговування різної побутової техніки, серед яких газові котли, бойлери, телевізори, пральні машини тощо. На сьогодні ми є авторизованими багатьма торговими марками: «Gorenje», «Atlant», «Sharp», «Hoover», «Kaiser», «Krups», «Braun», «Deloghi», «Kenwood», «Ariete», «Alpari», «Мінськ-Атлант», «Thomas», «Elika», «Faber», «Конвектор», «Asko» та інші. Завдяки цьому ми гарантуємо, що в ремонті використовуються оригінальні запасні частини та комплектуючі.

Серед переваг нашого сервісного центру:

  • надаємо послуги виклику майстра;
  • здійснюємо обслуговування техніки по гарантії (уточнити перелік торгових марок можна за вказаним номерами телефонів або на сайті);
  • професійні консультації.

Відгуки