Ресторан "Le Каприз"

Le Каприз - фото
вулиця Гетьмана Мазепи (Маршала Красовського), 41/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Ніхто не буде сперечатись, що смачна їжа — одне з найбільших задоволень в житті. А якщо ще додати до неї затишний та атмосферний інтер’єр, якісне обслуговування та привітний персонал — і на серці стає приємно та світло. І таке гармонійне поєднання можливе тільки в «правильному закладі», який орієнтований на те, щоб зробити відпочинок своїх гостей неповторним. І не важливо, чи ви плануєте провести тихий вечір в компанії рідних, романтичну вечерю з коханою людиною, чи грандіозне святкування весілля або ювілею. Ми подбаємо про кожного нашого гостя.
Тим паче, що банкет — це не просто яскрава та весела подія, яку очікують самі винуватця свята, але і їхні дорогі гості. І саме тому, не повинно бути й шансу на промах при виборі закладу для святкування. Тому, не роздумуючи, варто замовити банкетний зал в ресторані «Le Каприз», де ви зможете оцінити майстерність професійних кухарів та насолодитись кращим рівнем сервісу.
Вишукана, неймовірно затишна і тепла обстановка в нашому ресторані стане чудовим ненав'язливим фоном будь-якого вашого свята.
Високий рівень обслуговування, нестримана свобода творчості та можливість скласти меню для свята так, щоб залишився задоволеним кожен гість. Прекрасним супроводом до неймовірно смачних страв стане широкий асортимент вин, легких і міцних напоїв.
Ми керуємось одним правилом — кожна подія в житті наших гостей — це свято, тож обов’язково враховуємо особливості вашого свята, побажання і можливості.
А що вже говорити про стильний та затишний інтер’єр ресторану, який стане відмінним фоном для романтичної вечері чи сімейного святкування.
Ми вміємо смачно готувати, красиво подавати, дбайливо обслуговувати і щиро радіти кожному гостю!

Відгуки