Modesto

Modesto - фото
вулиця Кам'янецька, 17
(ТЦ "Квартал", 2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 21:30Без перерви
вулиця Січових стрільців, 23а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 21:30Без перерви

Інформація

У наш час японська кухня знаходиться на піку своєї популярності. Страви японської кухні тішать своїм гармонійним поєднанням свіжої риби, морепродуктів, водоростей та рису. Ніжне філе свіжої рибки, пряний соєвий соус, гострий імбир — усе це якнайкраще відтворює японські традиції.

Суші-бар «Modesto» — це унікальний заклад представлений в форматі take away та food court в ТЦ Квартал, в якому гармонійно поєднано японську, італійську та тайсько-китайську кухні. Для вас готують досвідчені суші-майстри, які для приготування використовують лише свіжу рибу та якісні продукти. Для поціновувачів італійської кухні, пропонуємо запашну та ароматну піцу, приготовану за кращими італійськими традиціями. Ми ретельно слідкуємо за термінами придатності продуктів, адже бережемо репутацію нашого закладу та турбуємося про наших клієнтів.

Замовляйте їжу на суму від 150 гривень та отримуйте безкоштовну доставку. Замовлення приймаємо з 11.00 до 22.30 години. Також можливе попереднє замовлення на конкретний час. При замовленні на суму до 150 гривень — вартість доставки 30 грн.

«Modesto» дарує знижки в День вашого народження — 15 %.

Умови акції:

1. Наявність при собі паспорта або документа, що посвідчує особу;
2. Знижка діє лише в день народження, за день до нього та після нього на весь асортимент продукції.

Запрошуємо скуштувати:

  • тайсько-китайську кухню;
  • японську кухню;
  • запашну піцу;
  • апетитні салати;
  • вок;
  • напої та соуси.

Замовити

Відгуки