Магазин "Чоппер"

Чоппер - фото
шосе Львівське, 16а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,НдВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Компанія «Чоппер» успішно працює та розвивається на українському ринку квадро-, мототехніки вже понад 10 років. Спеціалізація компанії — продаж нових транспортних засобів різної модифікації (квадроциклів, мотоциклів та скутерів), їх гарантійне та сервісне обслуговування.

Свою діяльність компанія розпочала ще у 1998 році з продажу велосипедів. А сьогодні це провідний мотосалон, готовий задовольнити різноманітні вимоги шанувальників швидкості та драйву.

Зараз основною категорією продажів є квадроциклетна, мотоциклетна та мопедна техніка, а також запчастини та аксесуари до них. Розширюючись, налагоджуючи комерційні зв'язки на всій території України, набуваючи досвіду та нових клієнтів, сьогодні мотосалон «Чоппер» — авторитетний, порядний, відповідальний та надійний партнер.

У своїй діяльності ми керуємося такими принципами: повага до клієнтів, професійна робота, індивідуальний підхід, точне та своєчасне виконання побажань, довготривалі довірчі взаємини, оперативне виконання зобов'язань перед клієнтами.

Асортимент:

  • Мотоцикли.
  • Мопеди/Скутери.
  • Квадроцикли.
  • Запчастини.
  • Шоломи.

Відгуки