ДП "Будсервіс"

Будсервіс - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Дуже часто в заміському будинку виникають проблеми з дахом: протікання, знос покрівельного покриття, відсутність хорошого утеплення. Наша бригада вирішує такі проблеми дійсно якісно. Ми виконаємо ремонт даху будинку будь-якої складності і ви ще багато років не згадаєте про те, що дах може доставляти незручності.

Ремонт даху дачного будинку часто не обходиться однією тільки заміною покрівельного покриття, кроквяна система та несучі конструкції даху можуть теж потребувати ремонту. У нашій бригаді є професійні теслі, які вирішують будь-які завдання по ремонту даху.

І, якщо в вже зайнялись ремонтом вашого будинку, то чому б не спробувати подбати про все — водостічні системи та, навіть, утеплення фасаду будинку. Це дозволить не тільки зробити дім більш привабливим та теплим взимку, але й економити в майбутньому. І в цьому теж зможуть допомогти вам наші майстри, використовуючи високоякісну продукцію, яку ви зможете придбати саме у нас.

Ми гарантуємо, що ваш дім стане «як новенький» швидко, надійно та без зайвих клопотів. Ви просто отримаєте гарний результат та ще й за доступними цінами.

І вже після співпраці з нами — ви надовго забудете про проблеми, які можуть виникнути з дахом, що протікає, зі зламаним водостоком чи з низькою температурою в оселі. Ми допоможемо вирішити їх надійно і на довго.

Послуги:

  • монтаж, демонтаж дахів різної складності;
  • утеплення;
  • підшива підсубійки;
  • водостічні системи;
  • широкий асортимент матеріалів по цінам виробника;
  • доставка матеріалів.

Відгуки