English Express

English Express - фото
проїзд Панаса Мирного, 5/3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний
проспект Миру, 56
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Вивчення іноземної мови може знадобитися людям різних професій і різного віку. Ми подбали і про це, створивши програми навчання для дорослих і дітей, які ми проводимо як в індивідуально, так і групою.

Курси:

  • Англійської;
  • Німецької;
  • Польської;
  • Франузької.

Переклади.

- Ми віддаємо перевагу комунікативній методиці, так як граматичні та лексичні конструкції швидше за все доводяться до автоматизму при вживанні в усному мовленні.

- Ми регулярно слухаємо аудіозаписи і дивимося фільми, розвиваючи сприйняття на слух і створюючи відчуття постійної присутності в мовному середовищі.

- Ми відразу ставимо правильну вимову і виконуємо вправи на тренування дикції, щоб ваша мова звучала максимально наближено до вимови носіїв мови.

- Мова є відображенням культури, тому на уроках ми знайомимо студента з особливостями менталітету, місцевими святами, традиціями народу країни, мова якої вивчається.

- Ми навчаємо читати іноземною мовою з першого заняття, паралельно тренуючи правильну вимову; з середнього рівня читаємо автентичні статті, книги, журнали та ін.

- Ми створюємо комфортну та сприятливу атмосферу для того, щоб вивчення іноземних мов стало не просто приємних, але й ефективним заняттям.
 

Відгуки