Школа англійської мови "Freedom"

Freedom - фото
вулиця Проскурівського підпілля, 113
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 19:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

У найближчому майбутньому наша країна збирається поповнити ряди Європейського Союзу. Це відкриє безліч можливостей як для простих поїздок, так і для ведення бізнесу. Англійська мова знадобиться всім, хто вирішить відвідати країни ЄС або світу. Адже вона є найбільш популярною і поширеним мовою, яку розуміють в будь-якому куточку планети.

Ми ж пропонуємо відмінну практику англійської мови і надаємо можливість навчати / практикувати англійську кожен день незалежно від віку та можливостей. Теми завжди цікаві і обговорення проходить активно.

Англійську мову вивчити може кожен. Варто тільки переступити перший бар'єр, перед вами відкриється світ нових можливостей і вражень. І, найголовніше, ці знання назавжди залишаться з вами, адже мовні навички, як їзда на велосипеді або водіння автомобіля, ніколи не забуваються.

Однією з головних відмінностей нашої школи є орієнтація на результат. Ми проводимо індивідуальні опитування, заохочуємо зворотний зв'язок в будь-якій формі для того, щоб модифікувати програму навчання і методики під кожного учня. І саме тому у нас працюють тільки кваліфіковані викладачі, які точно знають як проводити заняття, щоб вони були справді результативними.

Послуги:

  • Курси англійської мови для молоді та студентства.
  • Групові та індивідуальні заняття.

Працюють групи для:

  • Дітей віком від 5 до 17 років ( тривалість уроку до 1 години 20 хвилин, в групі 3-6 дітей)
  • Дорослих ( тривалість уроку 1 година 20 хвилин, в групі 3-6 осіб)
  • Індивідуальні заняття ( тривалість уроку до 1 години 20 хвилин)
  • Підготовка до ЗНО (тривалість уроку до 1 години 20 хвилин, в групі 3-6 осіб)
     

Школа англійської мови «FREEDOM» — це твій шанс якісно та весело опанувати English й розкрити свій особистісний потенціал для нових можливостей. Не обов'язково вчити море граматики й виконувати нудні вправи!!!

Приходь та реалізуй свою мрію ЗАГОВОРИТИ англійською!

Відгуки