Швейна майстерня

Швейна майстерня - фото
вулиця Залізняка, 10/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Збираючись на роботу, ви випадково зламали «блискавку» на улюбленій сукні? Замовили спідницю в інтернет-магазині та розмір не зовсім ваш, але так хочеться її одягнути? Ваше улюблене осіннє пальто вже не надто тішить око своїм виглядом? Не варто перейматись і шукати нові речі, краще «вдихнути нове життя» в те, що ви справді любите. Тим паче, що для цього є ми — професійна команда майстрів, які точно знають, як оновити ваш гардероб та відремонтувати ваш одяг.

А все тому, що ми маємо багаторічний досвід роботи — знаємо, вміємо та практикуємо якісний пошив, ремонт та відновлення одягу та інших речей для дому. І робимо все це акуратно, справно та надійно — річ виглядатиме як нова без жодних нерівних швів, неякісних матеріалів чи фурнітури. Все тільки краще для вас.

І витрачаємо «на все про все» зовсім небагато часу, адже певні, що однією з переваг нашого ательє є те, що ми виконуємо всі роботи не просто якісно, але й доволі швидко — вам не доведеться тижнями очікувати на річ.

Тим паче перед початком співпраці ми консультуємо клієнта — детально дізнаємось всі побажання щодо замовлення, обговорюємо ціну та час виконання.

І головне – ми все робимо за досить лояльними цінами.

Послуги:

  • терміновий ремонт одягу;
  • ремонт верхнього одягу;
  • підгін одягу по фігурі;
  • заміна блискавки;
  • пошив тюлю, штор, ламбрекенів;
  • виготовлення чохлів на стільці, крісла, дивани табурети.

Відгуки