Все для саун

Все для саун - фото
вулиця Західна Окружна, 5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,Нд09:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Наша компанія спеціалізується на виробництві скляних дверей, завдяки чому ми одні з небагатьох компаній, здатних запропонувати найкраще поєднання ціни та якості, представивши спектр моделей на вибір роздрібних покупців і спеціалізованих магазинів.

Двері для саун і лазень, запропоновані нашою компанією, виготовляються з розжареного скла та є дуже стійкими до механічних пошкоджень та впливів — виріб здатний витримати достатньо сильні удари, завдяки чому виключена ймовірність того, що відвідувачі закладу пораняться чи пошкодять майно.

Стійкість розжареного скла до високих температур, і абсолютне «байдужість» матеріалу до підвищеної вологості гарантує довговічність в порівнянні з полотнами з дерева.

Скляні розжарені двері в парильні гарантують відсутність грибків, деформацій та втрату естетичного вигляду з часом.

Зрозуміло, одним з важливих чинників залишається естетичний вигляд, в чому скляні двері для саун і лазень теж досягли успіху — вибір моделей сьогодні більш, ніж великий, а отже є можливість обрати необхідний товар відповідно до того чи іншого інтер’єру.

Ми пропонуємо прозорі, напівпрозорі скляні двері (бронза), матові моделі або варіанти з малюнком. Всі види дверей запропоновані в найбільш популярних розмірах, 70х190, 70х200, 80х200 см.

Коробка дверного блоку виконана з вільхи, яка є досить довговічною і вологостійкою.

Одні з кращих цін в Україні — одна з наших переваг. Продаж скляних дверей для саун і лазень за такою вартістю стала можлива завдяки власному виробництву, а також прямій співпраці з виробником фурнітури. Незважаючи на лояльну цінову політику, наші двері для саун славляться високою якістю.

Другорядним напрямком діяльності компанії є продаж печей. Запропоновані пристрої також відомі під назвою «кам'янки» та встановлюються в парильні і, зрозуміло, відрізняються один від одного потужністю, технічними, а також візуальними параметрами.

Відгуки