Будівельна компанія "ВТМ"

ВТМ - фото
вулиця Зарічанська, 5/3, офіс 308
(Консультаційний центр ЖК "Свобода")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Пілотська, 2/1
(Консультаційний центр ЖК "Авіатор")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Підмогильного Валер'яна (Чехова), 4
(Консультаційний Центр ЖК "Будинок Чехова")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Відповідально, технологічно та майстерно — головні принципи роботи ТОВ «Будівельна компанія «ВТМ» і дотримання їх гарантує для наших клієнтів відмінну якість житлових та офісних споруд.

ТОВ «Будівельна компанія «ВТМ» є сучасною будівельною компанією, яка працює відповідно до новітніх стандартів якості, будує за кращими, перевіреними проектами та завжди готова до росту й розвитку, розширення меж своєї діяльності. Гарантуємо — дотримання будівельних технологій, норм та правил будівництва. Суворо дотримуємося термінів виконання робіт, своєчасно здаємо збудовані об’єкти в експлуатацію.

Важливою та незмінною запорукою успіху ТОВ «Будівельна компанія «ВТМ» є її спеціалісти, кожен з яких володіє значним практичним досвідом та готовий освоювати нові напрямки своєї діяльності.

Для зведення будівель і споруд ТОВ «Будівельна компанія «ВТМ» використовує:

  • новітні проекти житлового та офісного будівництва;
  • якісні будівельні матеріали;
  • перевірені технології спорудження будинків;
  • законодавчі, нормативні вимоги.

Серед наших об’єктів такі взірці будівельної майстерності у місті Хмельницькому, як ТЦ «Олександрит» (вул. Соборна, 12), ЖК «Свобода», (вул. Свободи, 12), ЖК «Проспект», (вул. Панаса Мирного, 1), ЖК «Соборний», (вул. Соборна, 73), ЖК «Бруклін», (вул. Інститутська, 13а), ЖК «Зарічанський – 2011», (вул. Зарічанська, 8/4) та ЖБК «Красилів» (м. Красилів, вул. Грушевського, 33а-б), ЖК «Агора» (м. Сквира, вул. Богачевського, 9а).

ТОВ «Будівельна компанія «ВТМ» створює об’єкти, які відповідають сучасним вимогам ринку та уявленням про зручність і функціональність споруд, обов’язково враховує ймовірні потреби й запити клієнтів, втілює в реальність мрії про якісне й комфортне житло.

Відгуки