Мережа магазинів "Килимовий ярмарок"

Килимовий ярмарок - фото
вулиця Прибузька, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Магазин «Килимовий ярмарок» є представником широко розгалуженої мережі килимових маркетів і вразить вас різноманіттям та багатством вибору килимів. Ми пропонуємо кращі взірці від відомих килимових фабрик та майстерень Ірану, Індії, Туреччини, Бельгії та Греції. Представлені вироби — унікальні та неповторні, вони втілюють секрети й тонкощі багатовікової майстерності.

Знамениті східні традиції виготовлення килимів сьогодні широко використовують провідні виробники. Щоб килим був ніжним, м’яким та одночасно довговічним, обирається якісна сировина, удосконалюються методи її обробки, практикуються кращі методики ткацтва, щоб в результаті отримати справжній зразок килимового мистецтва.

У магазині представлено понад 2000 зразків килимів — наші консультанти допоможуть вам розібратися в їхньому різноманітті, підберуть оптимальний саме для вас.

Пропонуємо цікаву безкоштовну послугу «примірка килима» — ви зможете оцінити виріб у вашому домі й вирішити, чи він вам підходить.

Ми віримо, що ви знайдете у нас килим, який торкнеться вашої душі, додасть особливого затишку оселі та стане його прикрасою.

Завітайте до нас та переконайтесь самі!

Відгуки