Сімейна Стоматологія

Сімейна Стоматологія - фото
вулиця Пулюя Івана (Хотовицького), 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Болить зуб у вашої малечі? Мрієте про сліпучу «голлівудську» посмішку? Тоді вам варто завітати до «Сімейної стоматології». Тут досвідчені та вправні лікарі подбають про здоров’я та красу зубів кожного члена вашої родини. Ми переконані, що здорова, гарна посмішка — запорука вашого добробуту та успіху! Адже, здоров’я зубів та ротової порожнини сприяє відмінному настрою, впевненості в собі та правильній роботі інших органів (систем) людського організму.

«Сімейна стоматологія» у місті Хмельницькому надає стоматологічні послуги різного рівня складності, включаючи профілактику стоматологічних захворювань, терапевтичне та хірургічне лікування, протезування, ендодонтичне лікування під мікроскопом.

Наш привітний персонал забезпечить лікування у спокійній атмосфері, з комфортом для вас. Стоматологія розташована у місці зі зручним транспортним сполученням. Запрошуємо на консультацію до професіоналів своєї справи!

Що ми пропонуємо? Наші послуги:

  • послуги стоматолога-ортопеда (імплантація зубів, знімне чи незнімне протезування, корекція зубного ряду тощо);
  • послуги ортодонта;
  • терапевтична стоматологія (профілактика та лікування карієсу, пульпіту, пломбування зубів тощо);
  • естетична стоматологія (відбілювання зубів, художня реставрація зубів тощо).

Чому ми? Наші переваги:

  • У нас працюють висококваліфіковані медики зі значним досвідом роботи у різних сферах стоматології.
  • Використовуємо сучасне професійне обладнання німецького виробництва та виключно якісні матеріали.
  • Ми дбаємо про безпеку наших пацієнтів та персоналу, тому регулярно вживаємо необхідних заходів щодо стерилізації інструментів, приміщень тощо.
  • Розуміємо, що багато людей нехтують такими необхідними візитами до стоматолога через боязнь болю. Тому ми створюємо атмосферу затишку, яка сприяє подоланню страху. Наші приємні та привітні працівники лікують зуби безболісно!

Увага! На роботу потрібен лікар-ортодонт!

Відгуки