Магазин "Світ інструментів"

Світ інструментів - фото
шосе Старокостянтинівське, 5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Сучасні електро та бензоінструменти допомагають вирішити чимало господарських задач, є незамінними під час роботи в саду, для ремонту чи будівництва. Виробники постійно вдосконалюють ці пристрої, розширюють їхню функціональність та покращують зручність в роботі.

Якісні інструменти від провідних виробників пропонує спеціалізований магазин «Світ інструментів». Ми володіємо значним асортиментом потрібних для ремонтних робіт інструментів. Здійснюємо їхній продаж, прокат та ремонт. Співпрацюємо з провідними виробниками техніки, що гарантує її високу якість та надійність, довговічність та простоту в експлуатації, оптимальну ціну.

Майстри купують техніку для постійного використання в професійних цілях, але для окремих користувачів — для разового використання буде вигідніше взяти необхідний інструмент напрокат. Ми порадимо вам певний пристрій, виходячи із ваших задач, надамо детальні інструкції щодо його роботи. Варіант прокату набагато вигідніший, ніж покупка, якщо ви плануєте за його допомогою виконати певну ремонтну задачу.

Ми пропонуємо вигідні ціни як на придбання інструментів, так і на їхній прокат. Здійснюємо кваліфікований ремонт різної складності.

Завітайте до магазину «Світ інструментів» та обирайте необхідні зручні прилади для забезпечення різноманітних господарських потреб.
 

Відгуки