Bus-Profile

Bus-Profile - фото
вулиця Геологів, 1/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Власне авто — це не тільки комфорт, швидкість та легка можливість дістатись з пункту А в пункт Б. Це ще й постійна турбота про машину та її відмінний стан. І одне з завдань автовласника — вчасна заміна необхідних деталей та автозапчастин. Наша компанія спеціалізується на продажі запчастин до мікроавтобусів Mercedes і Volkswagen. У нас ви знайдете все для обслуговування і ремонту автомобілів цих марок. Вузька спеціалізація дозволяє підтримувати на складі широкий асортимент — від фільтрів до деталей ходової і кузова. BUS-PROFILE пропонує своїм клієнтам оригінальні автозапчастини та дешевші аналоги від перевірених виробників.

Переваги роботи з BUS-PROFILE:

  • Багаторічний досвід роботи на ринку продажів автозапчастин та комплектуючих для мікроавтобусів дозволяє нам з впевненістю говорити про високий рівень нашої професійності та клієнтоорієнтовність.
  • Кваліфікований та професійний колектив надасть грамотну консультацію та допомогу з вибором необхідних автозапчастин та комплектуючих — підбір деталей як по VIN-коду, так і за роком випуску.
  • Широкий асортимент якісного та сертифікованого товару, що відповідає європейським стандартам на власному складі.
  • BUS-PROFILE пропонує продукцію лідерів ринку: Autotechteile, Mercedes-Benz, Trucktec, Rotweiss, Knecht, Meyle, Maxgear, INA, Febi Bilstein, Bosch, Luk, Lemforder, Sachs, Begel, Contitech, Mann Filter, Tess і багатьох інших, перевірених виробників.
  • Завжди цікаві пропозиції нашим клієнтам та доступна цінова політика.

Відгуки