Міжнародний Центр Ортопедії та Травматології

Міжнародний Центр Ортопедії та Травматології - фото
с. Ружичанка, вул. Визволителів, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Травми чи захворювання опорно-рухового апарату вимагають грамотної та тривалої реабілітації в спеціалізованому закладі. Сучасний медичний реабілітаційний центр — це новітнє обладнання та спеціальні тренажери, професіоналізм лікарів, чуйність та доброзичливість персоналу. Саме таким критеріям відповідає «Міжнародний Центр Ортопедії та Травматології». Це заклад європейського рівня, де пацієнтам буде надано необхідний комплекс послуг відновлення та реабілітації.

Спеціалізуємося на усуненні наслідків травм опорно-рухової системи організму, ортопедичних патологій та практикуємо ендопротезування.

Клініка обслуговує потреби пацієнтів у м. Рівне та м. Хмельницький, які забезпечені сучасним ефективним лікувально-діагностичним обладнанням. Це дозволяє вирішувати різноманітні проблеми наших пацієнтів та повертати їм радість руху й життя без болю.

Ми пропонуємо послуги понад 20 висококваліфікованих та досвідчених спеціалістів, які стажувалися у провідних клініках Європи.

Надаємо ефективне лікування :

  • переломів;
  • спортивних травм;
  • травми коліна, розрив меніска, хрестоподібних зв’язок;
  • деформації кісточок на стопі;
  •  ендопротезування колінних та кульшових суглобів.

 «Міжнародний Центр Ортопедії та Травматології» регулярно співпрацює з закордонними колегами, впроваджуючи їхні досягнення та досвід для вирішення проблем наших пацієнтів.

У нас вам гарантовано успішні та доволі швидкі результати лікування й реабілітації. Ми уважно ставимося до потреб наших пацієнтів, починаючи із діагностики та закінчуючи фаховими рекомендаціями щодо здорового життя після виписки.

Якщо вас турбують проблеми із шиєю, спиною, попереком, суглобами, не зволікайте із їхнім вирішенням. Ми забезпечимо вам комфортні умови та відмінний результат лікування.

Відгуки