Студія інтер'єрного друку "DS"

DS - фото
вулиця Проскурівська, 81
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Якщо ви мрієте про оригінальне та нестандартне зображення на стіні у своєму помешканні чи офісі, давно бажаєте втілити в картині особливі образи та настрої, студія інтер’єрного друку «DS» готова виконати ваші задуми.

Ми пропонуємо кваліфіковані дизайнерські послуги щодо розробки бажаного зображення, а також друкуємо фотошпалери та картини.

Друк фотошпалер виконуємо на вологостійкому та структурованому вініловому матеріалі. Розмір визначає замовник. Термін виготовлення фотошпалер складає до 12 годин. Для роботи використовуємо сучасне обладнання від Hewlett Packard, технологія якого заснована на латексному друці.

Виготовлені нашою студією зображення цілком безпечні для використання у житлових кімнатах, вони не мають запаху, використовуються стійкі фарби на водній основі. Фотошпалери виходять насиченими, яскравими та чіткими.

Для виготовлення картин за вашим зображенням використовуємо ткане полотно та підрамники з натурального дерева. За бажанням замовника можемо покрити картини захисним лаком.

Студія інтер’єрного друку «DS» допоможе втілити в життя ваші плани та ідеї, нестандартно прикрасити приміщення, виразити свою індивідуальність.
 

Відгуки