SPA-RELAX

SPA-RELAX - фото
вулиця Свободи, 1а
(Оздоровчо-розважальний комплекс "СВ Клуб", 3 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Сучасний стиль життя призводить до ослаблення захисних сил організму, збільшення маси тіла, погіршення стану шкіри, випадання волосся, підвищення збудливості, дратівливості, порушення сну і хронічної втоми. Якщо не скористатися вільним часом і не відвернутися від повсякденних турбот, щоб продумати глобальну стратегію збереження балансу «інь» і «янь», мало що зміниться. Треба перевести подих, тоді можна випробувати підйом сил, подумати про нові плани.

І в цьому вам допоможе «SPA-RELAX» — це кращий спосіб відмовитися від міської метушні, проблем і справ, розслабитися й отримати задоволення з користю для тіла та душі.

Ми високо цінуємо ваше здоров'я та надаємо неймовірно широкий спектр послуг на дуже вигідних умовах.

Привілейовані та вражаючі моменти натхнення, які втілюються в оригінальних техніках процедур по догляду за обличчям і тілом, використовуючи багатство природних ресурсів. Поєднання задоволення та ефективності, витонченості та простоти. Повна колекція ритуалів для щоденного догляду за вашою шкірою.

Екзотичне, розкішне та незабутнє свято насолоди. Дозвольте нам подбати про вас, відвернути від повсякденних турбот і подарувати справжнє задоволення для тіла, розуму і душі.

Інтер'єр салону виконаний в унікальному стилі, що додасть вам розслаблення з перших хвилин перебування, тут ви поринете у світ спокою.

Прийшовши до нас одного разу, ви відчуєте турботу, професійний підхід, гармонію, спокій, терпку солодкість трав юдейської пустелі та легкий бриз мудрого мертвого моря.

Перелік наших послуг:

  • масаж (понад 50 видів);
  • хамам та парна;
  • перукарські послуги;
  • естетика обличчя;
  • нігтьова естетика;
  • класична косметологія;
  • апаратна косметологія.

Детальну інформацію щодо наши послуг ви можете переглянути на сайті.

Відгуки