Навчальні курси для дітей та молоді

Навчальні курси для дітей та молоді - фото
вулиця Староміська, 52
проспект Миру, 94/1в

Інформація

Вивчити англійську легко, незалежно від того скільки вам років — 3  чи 30. Просто почніть відвідувати «Навчальні курси для дітей та молоді» чи запишіть на них свою дитину. Ефективні навчальні програми, професійний викладацький склад та дружня атмосфера допоможуть опанувати мову швидко, легко та із задоволенням. Проводимо навчання у різних форматах, залежно від віку та потреб учнів. Під час навчання використовуємо навчальні ігри з фетру, різні цікаві методики та прийоми. Також готуємо діток до школи.

Наша сімейна початкова школа гостинно відкриває свої двері та пропонує такі курси:

  • «За рік до школи» для дошкільнят віком 5-6 років. Навчаємо грамоти та математики, проводимо уроки творчості.
  • «За два роки до школи» для дошкільнят віком 4-5 років
  • «English PASTIME» — англійська 1-6 клас
  • «TEENs' club@up» — англійська 7-9 клас
  • «OPS» — авторська пакетна система + CD, навчання за домовленістю
  • «Початкова школа» за індивідуальним планом.

Крім того, є курси англійської мови для дорослих.

Заняття тривають 50-60 хвилин та проводяться 2-3 рази на тиждень у мінігрупах (2-4 особи). Також можливе індивідуальне навчання або парами. Весь матеріал видається.

А для тих, хто бажає навчати дитину самостійно чи прагне поглибити її знання з англійської, пропонуємо авторський  онлайн курс, рекомендований Міністерством Освіти України. Курс складається із 3 підручників і прописів. Крім того, на електронну скриньку вам буде вислано аудіозапис завдань з курсу. Автором цього ефективного курсу для учнів 2-3 класів та рекомендованих Міносвіти навчальних книг є Райманова Інна Миколаївна. Поспішайте придбати курс за вигідною ціню.

Відгуки