Світловий декор

Світловий декор - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Світловий декор — це новітній та сучасний вид оформлення заходів за допомогою професійного освітлення, що допоможе прикрасити вашу подію.

Даний метод освітлення покликаний підкреслити важливість та статус події. Світловий декор залу дозволить створити особливу та неповторну атмосферу протягом свята.

Наша підсвітка не подразнює зір, а навпаки гармонічно вписується в загальний антураж й підкреслює цікаві елементи основного декору.

Особливо актуальним світловий декор буде, якщо ви вирішили зробити весілля у певній кольоровій гамі. Тоді вам пощастило, адже за допомогою новітнього світлового обладнання ми допоможемо вам створити як загальний світловий фон, так і дискотечну атмосферу.Завдяки динамічному світлу створиться атмосферне шоу, а основні моменти вашого свята підкресляться й не залишать нікого байдужим.

Дзеркальна куля додасть магії та романтики під час танців, а динамічні головки — безперервний рух яскравих променів. Тих хто на танцмайданчику вже не зупинити, адже атмосфера вимагатиме танців.

Протягом події наші спеціалісти здійснюватимуть керування приладами та будуть створювати унікальну світлову картинку з урахуванням кольорової гамми залу та дійства на  вашому святі.

У вартість послуг входить:

  • виїзд на локацію та складання схеми розміщення світлового обладнання;
  • монтаж, налаштування, та перевірка світлового обладнання на локації;
  • моніторинг та управління світловими приладами світлорежисером впродовж заходу;
  • демонтаж світлового обладнання по закінченню заходу;
  • підбір оптимального пакета освітлення.
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений СВІТЛОВИЙ ДЕКОР, АПЛАЙТИНГ (@light_orchestra)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений СВІТЛОВИЙ ДЕКОР, АПЛАЙТИНГ (@light_orchestra)

Відгуки