Теотон

Теотон - фото
вулиця Заводська, 155
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт08:00 - 17:0013:00 - 14:00
Пт08:00 - 16:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

«Теотон» — торгово-виробнича компанія, що представляє на ринку України продукцію відомих європейських виробників професійних лакофарбових матеріалів для опорядження деревини. Постійними та ексклюзивними партнерами є такі італійські компанії-бренди, як «Kemichal», «Vernites», «Borma Wachs», що розробляють та виготовляють високоякісні лаки, емалі, барвники, грунти для деревини і МДФ, олійні та воскові матеріали тощо, використовуючи досвід, традиції та сучасні здобутки хімічної промисловості.
Компанія «Теотон» — надійний постачальник ЛФМ для промислових виробників меблів, паркету та дерев’яних виробів, співпрацює зі столярними майстернями та будівельними компаніями, а також з роздрібними клієнтами, які потребують якісних ЛФМ для опорядження деревини.
Компанія надає послуги з підбору технології, матеріалів, їх кольорування та з інформаційної підтримки процесів, пов’язаних з використанням цих ЛФМ для покриття деревини, має власну лабораторію, у якій здійснює розробку рецептур, перевірку, випробовування і контроль ЛФМ та циклів опорядження. Продукція сертифікована згідно з міжнародними стандартами ISO 9001.
Замовлення клієнтів реалізуються як у промислових об’ємах, так і індивідуальні, від 1 л. Широка палітра кольорів та відтінків, лінійка патин і спецефектів дозволяють втілювати будь-які дизайнерські задуми. В асортименті є також необхідні супутні матеріали: розчинники, абразивні та полірувальні матеріали, ЗІЗ, інструменти та фарбувальне обладнання.
Використання лакофарбових матеріалів торгової марки Teoton — це високий стандарт кінцевого опорядження деревини, гарантія якості, довговічності та безпечності покриття. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати необхідні матеріали та технологію у відповідності до Ваших потреб.

Відгуки