Тренер-Консультант з харчування, ЗСЖ та корекції маси тіла

Тренер-Консультант з харчування, ЗСЖ та корекції маси тіла - фото

Інформація

Відчуваєте що вже втрачаєте сили?

І немов би знаходитесь «не у своєму тілі»? Вага не ваша… рухи не ваші… важкість, невпевненість, нестача енергії, головні болі, фізичний та духовний дискомфорт…

Так, дійсно, часи не легкі, але не варто все це списувати лише на війну, поганий економічний стан, стреси і т.д.

Є й інші причини…. та головна з них, це не бажання змінюватись на краще…

Не чекайте поки ваше самопочуття погіршиться і все стане непоправним.

Розпочніть повернення до повноцінного, сповненого радості та сил, життя.

Почніть з правильного мислення, з правильних рішень, з догляду за своїм тілом через формування правильних звичок, в тому числі в харчуванні…

Я, Осєдлевич Олена — консультант з харчування та корекції маси тіла, нутриціолог та співорганізатор міжнародного проєкту онлайн-марафонів стрункості і здорових звичок пропоную свої послуги.

Ви можете пройти безкоштовний Велнес-тест на аналізаторі складу тіла, щоб дізнатись основні параметри для корегування вашої ваги та маси тіла, подати заявку на участь в проєкті Марафону Стрункості, та отримати Персоналізацію харчової програми з індивідуальним підбором продукції для вашого збалансованого харчування з супроводом та допомогою Персонального консультанта з харчування 24/7.

Це повний пакет послуг для отримання результату, який не заставить довго на себе чекати, адже ваше самопочуття і гарна форма тіла напряму залежать від ваших правильних харчових звичок.

Відгуки