Dias DTF

Dias DTF - фото
вулиця Садовського Миколи (Ткачука), 24

Інформація

Пропонуємо вашій увазі новий спосіб створення яскравих та детальних зображень на текстильних виробах — DTF друк!

Процес друку DTF — це захопливий та творчий спосіб нанесення дизайну на футболки, сумки, ковдри та інші текстильні вироби. Як це працює?

Спочатку ми готуємо дизайн, обираємо яскраві кольори та правильну роздільну здатність. Далі ми використовуємо спеціальний DTF принтер для друку на плівці, яка містить пастоподібні фарби. Потім ми розміщуємо плівку з зображенням на потрібному текстильному виробі та використовуємо спеціальний фіксатор для термообробки. Цей процес дозволяє фарбі на плівці перейти з твердого стану в газоподібний та проникнути в структуру текстилю, створюючи стійке та яскраве зображення.

Результат — неперевершена якість та яскравість кольорів, що перевершують звичайний термотрансфер.

Крім цього, ви можете замовити у нас принтер DTF. Ми встановлюємо та налаштовуємо роботу принтера DTF. А також навчаємо ваших працівників процесу виготовлення малюнків та надаємо консультацію після встановлення.

Dias Jet — ваша краща можливість для створення унікальних принтів на будь-якій тканині! Власне виробництво! Звертайтеся до нас зараз та зробіть свій дизайн неповторним! 

Звертайтеся до нас за адресою Ткачука 24  або за телефоном +380 97 128 51 63, +380 68 7012 814 і ми з радістю допоможемо.

Принтер ТМ Dias. Технологія текстильного друку DTF(Direct-To-Film) — це процес цифрового друку на спеціальній термотрансферній плівці з подальшим термоперенесенням на будь-які види тканини та інші матеріали. Друк проводиться на рулоні плівки в кольоровий шар, потім біла підкладка. Далі шейкер наносить на зображення тонкий шар порошкоподібного клею, який далі плавиться в печі і суха плівка з готовими зображеннями намотується на рулон.

Наша адреса в Польщі: POLAND, Rzgów, Pabianicka, 74

Переваги DTF:

  • Стійке нанесення зображення — отримане за допомогою цієї технології зображення є стійким до прання та зовнішніх впливів.
  • Швидкість виконання — висока продуктивність технології дає можливість швидко і якісно друкувати різні принти та макети на вашій продукції.
  • Якісна деталізація малюнків та тонких ліній — ми можемо створювати об'ємні та фотографічні зображення з насиченим кольором.
  • Низька собівартість — ми гарантуємо дуже вигідну ціну на друк на ринку брендування продукції.
  • Забезпечуємо невисоку вартість нанесення та виготовляємо безкоштовний пробний взірець.
  • Можливе нанесення на будь-які поверхні — друк можна здійснити на натуральних, синтетичних і змішаних тканинах.
Зробіть свій бренд, подарунок або просто стильний одяг з DTF друком. Зверніться до нас, щоб дізнатись більше про цей неймовірний процес!

Відгуки