air.bro.khm

 air.bro.khm - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Хочете привітати своїх близьких нестандартним подарунком?

«Air Bro» — це історія не про кульки, а про ваші щасливі очі, емоції та любов до деталей.

Ми маємо безліч яскравих ідей для втілення небанального, оригінального привітання, яке вирізнятиметься серед звичних квітів і коробок цукерок.

У нашому магазині кульок ми не лише створюємо святковий та тематичний аеродизайн, ми творимо миті, які запам'ятовуються назавжди. Кожна куля у нас — це історія вашого свята, емоції, які ви залишите в памʼяті.

Наші авторські композиції — ідеальне привітання на річницю вашого знайомства чи весілля, на День народження або Gender party, на іншу особливу дату. Також ви можете замовити унікальне привітання від «Air Bro» просто так, щоб зробити приємно близькій для вас людині.

Авторські BOBO-BALLOONS — це прозора, достатньо велика повітряна кулька, яка зберігає свою форму декілька місяців, ефектно виглядає та слугує універсальним подарунком як діткам, так і дорослим, і найголовніше — підіймає настрій та запалює посмішку.

Наші кульки — це виключно ручна робота. Виконуємо підбір кольорів, дизайн і наповнення в залежності від вподобань клієнта.

Обирай «Air Bro» і твоє свято стане справжнім кульковим шедевром! Нехай важлива подія буде наповнене сміхом, гарними розмовами та улюбленими смаками!

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ПОВІТРЯНІ | ГЕЛІЄВІ КУЛЬКИ | ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ (air.bro.khm)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ПОВІТРЯНІ | ГЕЛІЄВІ КУЛЬКИ | ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ (air.bro.khm)

Відгуки