Electroepil.sv.khm

Electroepil.sv.khm - фото
проспект Миру, 94/1Б

Інформація

Хочете відчувати впевненість в собі та комфорт при кожному русі? Бажаєте мати гладеньку шкіру без зайвого волосся та подразнень? Для вас є чудове рішення — це електроепіляція. Цей спосіб є сучасним методом боротьби з надмірним ростом волосся в небажаних місцях. Він є максимально дієвий та завойовує серця клієнтів з кожним днем все більше.
Мене звати Світлана і я сертифікована майстриня з вищою медичною освітою. Пропоную вам скористатися моїми послугами з електроепіляції. Можу з впевненістю сказати, що результат вас приємно вразить і ви забудете про бритву назавжди! 
Переваги депіляції в моєму кабінеті:
  • результат буде помітний вже після першої процедури, а після завершення курсу підтримувальні процедури не потрібні;
  • безпека гарантована — на постійній основі проводжу дезінфекцію та стерилізацію;
  • жодних опіків, кірок, келоїдних рубці — це все для вашого комфорту;
  • турботливий підхід до клієнтів;
  • затишна та доброзичлива атмосфера.
Що  робить електроепіляцію такою особливою?
  1. Постійний результат. Ви заслуговуєте на тривалий ефект, і саме це надає електроепіляція! Вона видаляє волосяний фолікул від кореня, що дозволяє уникнути повторного росту волосся, завдяки чому шкіра залишається гладенькою назавжди! Клієнт може відчувати лише незначне поколювання, але жодного болю (в таких випадках використовую аплікаційну анестезію).
  2. Безпека та ефективність. Електроепіляція — це метод, який виконується тільки кваліфікованими майстрами електрологами. Він підходить для всіх типів шкіри та волосся (жорстке, пушкове, руде, сиве, світле, чорне), забезпечуючи ефективний результат!
  3. Екологічність. Електроепіляція — це екологічний вибір. Ви більше не потребуєте одноразових бритв, стрічок для видалення волосся або інших тимчасових методів депіляції, що зменшує негативний вплив на навколишнє середовище.
  4. Утворення врослого волосся зводиться до мінімуму, порівнюючи з іншими методами видалення. 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Електроепіляція / Хмельницький / Електроепіляція ***

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Електроепіляція / Хмельницький / Електроепіляція ***

Переглянути цей допис в Instagram

Відгуки